Тримери за трева

Покажи:
Сортирай по:

Акумулаторен тример за трева ADEYTOS 12V 3AH

Акумулаторен тример за трева ADEYTOS 12V 3AH на цена без конкуренция. Високият растеж на тревата и р..

94.90лв.
Без данък: 94.90лв.

БЕНЗИНОВ ТРИМЕР С НОЖ И КОРДА DAEWOO DBC520

Описание:РЕЖЕЩАТА ГЛАВА: 400-450 mm;ШИРИНА НА РЯЗАНЕ:255 mm за ножа;400-450 mm за кордата;ТЕГЛО:7.7 ..

249.90лв.
Без данък: 249.90лв.

БЕНЗИНОВ ХРАСТОРЕЗ BC520 MEGATOOLS

ОПИСАНИЕ:Изходна мощност: 1,5 квт / 7500 об/мин Обем на двигателя: 51,7 куб.см Капацитет н..

174.90лв.
Без данък: 174.90лв.

БЕНЗИНОВ ХРАСТОРЕЗ ВС430 GARDENIA

Изходна мощност: 1,25 квт / 7500 об/минОбем на двигателя: 42,7 куб.смКапацитет на резервоара с горив..

230.90лв.
Без данък: 230.90лв.

БЕНЗИНОВ ХРАСТОРЕЗ ВС520

Изходна мощност: 1,5 квт / 7500 об/мин Обем на двигателя: 51,7 куб.см Капацитет на резерво..

250.90лв.
Без данък: 250.90лв.

Немски Бензинов Тример за трева WERSTIL 72 куб.

Професионален Немски Бензинов Тример за трева WERSTIL с екологичен и мощен двигател. Оборудвана..

154.90лв.
Без данък: 154.90лв.
Тримери за трева

Тримери за трева, моторни бензинови немски и руски тримери на супер цени. Когато дойде време за косене на тревата, в този момент идва необходимостта от закупуване на градинска техника за косене. Едни от най-често използваните уреди са бензинови тримери за трева. Предназначени за окосяването на растителността в близост до бордюри, бетонни или телени огради и изобщо там, където една косачка за трева не може да се справи. В такива случаи тример за трева е идеален помощник. Тримерът достига до труднодостъпните места и се справя с лекота дори с предизвикателства като храсти и големи плевели. Когато имате затревена площ, която не е почистена добре и по нея има камъни, тримерът е единственото ви решение, за да поддържате тревата ниска. 

За да изберете правилния тример за трева

трябва да имате представа от какво ще се захранва той – бензин, електричество или акумулатор.

Бензиновите тримери за трева са пригодени за справяне с големи площи за кратко време. А също така и за рязане на дървовидни храсти и стебла с дебелина 5-7 см диаметър и ще работи колкото е необходимо без прекъсване.

Препоръчително е да се спрете на бензинов тример за трева с регулируема дръжка и прозрачен резервоар, за да виждате колко гориво ви остава.

Мощността на бензиновите тримери за трева

зависи от тази на бензиновия мотор и се измерва с конски сили. Моделите с четиритактов мотор работят по-добре и използват обикновен бензин, но са малко по-скъпи. Моделите с двутактови мотори са по-евтини, но не забравяйте да добавяте и масло към бензина.

Устройството на тримерите за трева е просто и ефикасно:

  • Конструкцията им е олекотена и разполагат с ремък за окачване. Моторните тримери за трева разполагат с ергономична дръжка и антивибрационна система за комфорт. 
  • Има два вида косящи глави:

- С корда, навита в главата като недостатък е, че кордата при косенето се износва, затова свободните краища трябва да се издърпват периодично навън.

- С нож с три остриета, който се слага при необходимост от косене на малки храсти, тръни, къпини и други по-дебели растения.

Новост при бензиновите тримери за трева са приставките, които ги превръщат в храсторези, резачки и дори в малък циркуляр.

Могат да са снабдени също с  мултифункционална ръкохватка, с темпомат за поддържане на постоянна газ и ергономично водене на уреда.

Електрическите тримери за трева са най-евтиният вариант, стартират мигновено и можете да косите без никакви ограничения откъм време. Ако имате малка морава и не трябва да косите големи площи, с подобен модел ще можете да си свършите добра работа. Това, че има наличие на кабел не трябва да ви притеснява –купувате един удължител и решавате проблема. Също така не трябва да се притеснявате за зареждане на бензин или презареждане на акумулатор.

В нашия каталог ще намерите различни аксесоари

като Кордова глава; тризъбен метален нож; циркулярен диск; презрамен колан; ръкавици; предпазни очила; туба за горивна смес.

Гарантираме Ви бърза доставка, отлично качество на бензинови тримери за трева и принадлежностите към тях, гаранционен и извънгаранционен сервиз, достъпна цена.


тримери за трева