Винтоверти, немски акумулаторни ударни на ниски цени с гаранция

Покажи:
Сортирай по:

Акумулаторен винтоверт с инструменти 24 V и подарък ударна отвертка

Предлагаме Акумулаторна бормашина на Werstil работи на 24 V, оборудвана е с 2 батерии Li-Ion X 2.0Аh..

84.90лв.
Без данък: 84.90лв.

Акумулаторен винтоверт с инструменти 24 V и подарък универсална преобразуваща глава

Акумулаторен винтоверт с инструменти 24 V и подарък универсална преобразуваща глава Акумулаторн..

104.90лв.
Без данък: 104.90лв.

Акумулаторен винтоверт с инструменти 24V

ВИНТОВЕРТ KRAFTROYAL 24 V ЗАХРАНВАНЕ: 24V DCЛИТИЕВО-ЙОННА БАТЕРИЯ:  6 Ah 2 СКОРОСТИОБОРОТИ..

64.90лв.
Без данък: 64.90лв.

Акумулаторен винтоверт с инструменти 24V и строителен кобур

ВИНТОВЕРТ KRAFTROYAL 24 V ЗАХРАНВАНЕ: 24V DCЛИТИЕВО-ЙОННА БАТЕРИЯ:  6 Ah 2 СКОРОСТИОБОРОТИ..

69.90лв.
Без данък: 69.90лв.

ВИНТОВЕРТ WERSTIL 12V

ЗАХРАНВАНЕ: 12V DCЛИТИЕВО-ЙОННА БАТЕРИЯ: 2000 MAH 2 СКОРОСТИОБОРОТИ НА ПРАЗЕН ХОД : 0-350/0-125..

59.90лв.
Без данък: 59.90лв.

Комплект акумулаторен винтоверт с инструменти 24 V и накрайници Rico

Предлагаме Акумулаторна бормашина на Werstil работи на 24 V, оборудвана е с 2 батерии Li-Ion X 2.0Аh..

99.90лв.
Без данък: 99.90лв.
винтоверти

Винтоверти, акумулаторни ударни немски винтоверти на страхотни цени. Това, от което един ремонт наистина има нужда, е мобилността, а именно човекът, който го извършва да може по всяко време да е на желаното място. Затова всеки майстор иска да притежава винтоверт, който е мощен и ще може да работи дълго с едно зареждане на батерията. Винтовертите са инструменти, които служат основно за завиване и отвиване на винтове и болтове. Акумулаторните винтоверти спестява усилия и време на майстора, а с ниските цени при нас спестявате и пари. 

ВИДОВЕ ВИНТОВЕРТИ

Винтовертите могат да бъдат акумулаторни и електрически - винаги на ниски цени при нас :).

Акумулаторните винтоверти са лек и удобен ръчен инструмент, оборудван със стандартен бързо затягащ патронник, който дава възможност да се захващат инструменти като например свредла или с шестостенен адаптер на битове. Капацитетът на батерията е значително голям и акумулаторният винтоверт е способен да завива винтове в мека дървесина. Можете да бъде използван за сглобяване на мебели. Акумулаторни винтоверти са удобни, защото могат да бъдат използвани на места без електрическо захранване - вили и други, но не са подходящи за твърде продължителна работа, понеже ще трябва да сваляте батерията и да я зареждате или да се снабдите с повече от една;

Електрически винтоверти – с малко по-голямо тегло от акумулаторните. Електрическите са по-мощни и могат да бъдат използвани за пробиване не само на мек материал като дървото, но и на стомана. Друго предимство е, че може да бъде използван за продължителна работа, понеже няма батерия, но не можете да го използвате на места без електричество;

При нас се предлага разнообразие от евтини винтоверти от двата вида, като по-предпочитаните са акумулаторните модели спрямо електрическите и са на страхотни цени.

КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ ДОБРИЯ ВИНТОВЕРТ?

Първи важен признак е капацитета и напрежението на батерията. Колкото по-голям е капацитетът, толкова по-дълго ще работи винтоверта с едно зареждане. Колкото по-голямо е работното напрежение, толкова по-мощен е един винтоверт. Голямо разнообразие има и в техническите параметри на винтоверти. Почти всички винтоверти са с различни показатели на оборотите, както и капацитет и напрежение на батерията, оо да и на страхотни цени. Винтоверти, които предлагаме се гордеят с множество екстри, които може да видите в персоналните им технически карти.
При избора на акумулаторни винтоверти също трябва да имате предвид  честотата и продължителността на използването, която предполагате, за да предвидите дали да си купите машина с една батерия или с две. Също така при избора не е за подценяване и зарядното устройство и скоростта на зареждане на батерията. Важен параметър при винтоверти са и скоростите и голямо предимство е ако винтовертът разполага с повече скорости.

При ударно-пробивните винтоверти от значение е плавната регулация на оборотите с пусковия бутон. Максималната стойност на въртящия момент определя каква е максималната сила, която може да достигнем при завъртане. Избор направете и спрямо това на какви места ще работите с него. И дали няма да го използвате за конкретен материал.
И съвсем не на последно място – съобразете характеристиките, които са Ви нужни.

Всички винтоверти имат Обороти на празен ход, Максимален въртящ момент, Тегло.

Разбира се много хора предпочитат конкретна марка, от която са доволни или отговаря на предвидения бюджет. Но с избора на модел от нашите бюджетни винтоверти ще се уверите, че качество има и на разумни цени.

Ние сме се погрижили да Ви предложим богато разнообразие евтини акумулаторни немски винтоверти, сами вижте цените. Така че да сме сигурни, че ще откриете точно това, от което имате нужда.

Не се колебайте, а поръчайте още днес.

винтоверти