Бензинови резачки за дърва. Моторни резачки на супер цени

Покажи:
Сортирай по:

Бензинова резачка за дърва 68 куб.см ADEYTOS с подарък точило

Бензинова резачка за дърва 68 куб.см ADEYTOSХарактеристики на резачка за дърва:Обем двигателя: 68 ку..

119.90лв.
Без данък: 119.90лв.

Верига за резачка, 40см

Верига 40 см за резачка за дърваПодходяща за всички марки резачки като  със стъпка на веригата ..

14.90лв.
Без данък: 14.90лв.

Немска бензинова резачка 68куб.

Характеристики:- Обем двигателя: 68 куб. см.- Мощност:4 конски сили- Дължина на шина(дъската): 40 см..

109.90лв.
Без данък: 109.90лв.

 Резачки за дърва, Бензинови моторни резачки - немски и руски на страхотни цени. Ако професията Ви е свързана с дървесина или се подготвяте за отоплителния сезон, значи  бензиновата резачка е машината, която ще Ви осигури бързина, качество и сигурност.  С тази придобивка работите бързои надеждно и не е необходимо да разпъвате дълги кабели; да хабите излишни нерви и да търсите други помощници. Със своите предимства, резачката за дърва е един от ключовите инструменти за ефективна работа във вашата градина. Независимо дали е за премахване на паднало дърво или кастрене на клони. Резачките за дърва се отличават с издръжливост, мощни мотори и висока скорост на веригата и увеличава многократно вашата производителност. Предпочитан инструмент, както за професионалисти, така и за любители градинари.  Типът на двигателя на резачките за дърва ги разделя на бензинови и електрически.

Закупуването на бензинова резачка не изсква да разполагате с много финанси,

но Ви гарантира икономична и дълга работа с един резервоар и независимост от енергиен източник.

Трябва да се знае задължително, че употребата на моторен трион е съвкупност от правила и техники, които трябва да бъдат спазвани. Бензиновите резачки за дърва, изискват омаслена горивна смес при работа. Смазването на отделните компоненти на резачки за дърва се осъществява единствено от маслото, което се добавя предварително в бензина. Липсата му може да доведе до фатални последици за машината. Ето защо следва да знаете няколко основни правила при приготвянето на горивната смес резачката:

  • Трябва да сте сигурни, че слагате хубав бензин, без добавки или примеси.
  • Използвайте само качествени масла за високооборотни двутактови двигатели. Има различни минерални, полусинтетични и синтетични масла, които са бездимни и щадящи околната среда.
  • Приготвянето на горивната смес трябва да е в специален съд и най-добре това да се случва в деня преди да работите с резачката и да е в количество, колкото ще изгорите за деня.
  • Приготвена в правилно съотношение и с правилното масло горивна смес, гарантира безпроблемната работа на резачките за дърва и техният дълъг живот.

 

 При избора на резачка, трябва да вземете предвид нуждите. Да изберете машина с различна големина на шината, различен капацитет по отношение на кубичните сантиметри на двигателя и мощността в конски сили. Техническите характеристики на вашата бъдеща бензинова дърворезачка трябва да съответстват на вашия опит и задачите, които искате да извършвате с нея.

Каквото и да изберете, няма да е грешно, защото всички модели

резачки за дърва, които предлагаме в продуктовата ни гама са пригодени, да Ви осигурят лесна и удобна експлоатация. За ваше удобствво те са снабдени със стартер с двойна пружина без нужда от рязко дърпане, спирачка, която  блокира веригата в случай на отскачане на резачката по време на работа, а съотношението цена/качество е наистина единствено по рода си.

За Вас предлагаме висок клас резачки с бърза доставка,

гаранционен и извънгаранционен сервиз, наличност на всички резервни части, сигурност, качество у удобство на ниски и достъпни цени на резачки. Предлагаме избрани марки и модели резачки за дърва от сигурни производители, отговарящи на съвременните стандарти и норми за безопастност.


резачки