Електрожени, инверторни заваръчни апарати на ниски цени

Покажи:
Сортирай по:

Фотосоларен Заваръчен Шлем, ръчно затъмняване, DIN 4-13, RAIDER

Фотосоларен Заваръчен Шлем RAIDER RD-WH03 Заваряването на метали е свързано с голям брой опасни и в..

89.90лв.
Без данък: 89.90лв.

Инверторен електрожен RAIDER RD-IW160 120 A

RAIDER RD-IW160 инверторен електрожен Моделът инвертор RD-IW160 е надежден, мощен и вис..

139.90лв.
Без данък: 139.90лв.

Инверторен електрожен RAIDER RD-IW180 160 A

RAIDER RD-IW180 инверторен електрожен 160A Този тип електрожени преобразуват честота от 50-60 HZ в ..

149.90лв.
Без данък: 149.90лв.

Соларни заваръчни очила/ соларни очила за заваряване

Висококачествен продукт. С фотосоларна батерия. Лесни за работа, ергономичен дизайн, регулируема дъл..

19.90лв.
Без данък: 19.90лв.
Електрожени

Електрожени, инверторни немски електрожени или руски на склад и ниски цени за вас! Ако ви се налага да обработвате големи метални плоскости, то електроженът е Вашият инструмент и той е като вълшебна пръчка за строителството. Електроженът е любим инструмент на почти всеки домашен майстор, защото в правилните ръце, може да постигне буквално всичко.

Електрожени са уреди, 

които създават връзка между различни видове метали като този процес се нарича заваряване, което се осъществява чрез определена енергия.

Видовете процеси на заваряване са различни. Всеки от тях си има своите предимства и недостатъци и се прилага за различни изделия. Най-познатите и често използвани са:

- ВИГ заваряване  или електродъгово заваряване в инертен газ с нетопящ се електрод  - виг заваряването се извършва с електрическа дъга и в защитена среда, при което се използва нетопящ се допълнителен материал –електрод, който обикновено е  чист волфрам или от волфрам, легиран с итрий, лантан или други добавки. Това е най-разпространеният метод за неразглобяемо съединяване на метални детайли, за възстановяване на счупени или изхабени детайли. Разгледайте едно от нашите предложения за инверторен електрожен от нашия каталог с инверторни електрожени на страхотно ниски цени.

- МИГ - МАГ заваряване - заваряване в инертна защитна газова среда с плътен топящ се електроден тел. Когато заваряването се извършва в защитена среда от инертен газ, тогава методът се нарича „миг”. А когато защитния газ взаимодейства с метала, заваряването се нарича „маг”. И двата вида заваряване се осъществяват с топящ електрод като по време на работа заваръчната дъга се възпламенява между топящия се електрод, който едновременно играе ролята и на носител на електрическата дъга, и на заваръчен материал. Очаквайте съвсем скоро при нас инверторни електрожени с телоподаващо устройство на ниски цени.

- РЕД заваряване - заваряване с обмазани електроди – При този процес източник на топлинна енергия е електрическата дъга между електрода и заваряваните части и посредством  нейното действие електрода и части от заваряваните краища се стопяват, а обмазката легира течния метал и го предпазва от окисляване.

На този етап все още няма

универсален инверторен електрожен на ниска цена,

който да може да прави всички видове заварки.

Инверторните електрожени (при нас на страхотни цени) използват по-усъвършенствани технологии на работа. Те са снабдени със серия електронни компоненти, които преобразуват мощността и това ги прави много по-ефективни от конвенционалните заваръчни устройства. Инверторните електрожени обикновено са малки и лесно преносими и са предназначени за всякакви ремонтни и сервизни дейности. Входното напрежение и амперажът им  се регулират лесно, което  ги прави подходящи и за домашна употреба. 

Друго  много значително предимство на инверторните електрожени е техния капацитет на работа. Тъй като съставът им е от по-малки компоненти и като цяло инверторният заваръчен апарат - електрожен изстива по-бързо, то и е готов отново за работа по-бързо. Някои модели евтини електрожени могат да се използват за различни видове заварки, което ги прави още по-ефективни.

Не бива да се подценяват и предпазните средства, които се използват при работа с електрожени. Ако не сте предпазливи по време на работа, това може да доведе до нелеки поражения като изгаряне, осветяване, нараняване и затова ние сме се погрижили да Ви предложим и богаро разнообразие от средства за безопасност, с които Вашат сигурност и качества на работа ще са гарантирани.

Инверторни електрожени, които ние предлагаме са сред най-ефективните, евтините и икономичните на пазара, страхотни цени само при нас. В каталога  ни може да намерите електрожени, които напълно отговарят на  Вашите изисквания за отлични заваръчни характеристики, защита от пренапрежение и са напълно във Вашия бюджет - евтини, на ниски цени. Какъвто и да е Вашият избор за инверторни електрожени, ние сме сигурни, че съотношението качество/цена, вероятно ще надмине Вашите очаквания.

електрожени