Градински шатри, сгъваеми шатри и тенти на ниски цени

Покажи:
Сортирай по:

Градинска шатра, 3x3x2.5 м, полиестер, зелена, MD 345008

Градинска шатра, зелена, 3х3x2.5 м Градинска шатра с размер 3 на 3 метра, изработена от метална рам..

89.90лв.
Без данък: 89.90лв.

Градинска шатра 3х4.5 метра

Градинска парти шатри, павилион, палатка подходяща за излети в природата, екскурзии, палатки и всичк..

189.90лв.
Без данък: 189.90лв.

ПОКРИВАЛО ЗА ШАТРА 3Х4.5МЕТРА

Платнище/покривало за шатра сгъваема тип хармоника*размер: 3х4.5м *100% водоустойчиво *цветове:..

74.90лв.
Без данък: 74.90лв.

Сгъваема градинска шатра тип "Хармоника"

Сгъваема градинска шатра тип "Хармоника" изключително подходяща за градината, излет сред природата, ..

159.90лв.
Без данък: 159.90лв.

СГЪВАЕМА ШАТРА 3 Х 6 МЕТРА

Градинската шатра е чудесна за събития на открито като представления, сватби, къмпинги и др. Може до..

249.90лв.
Без данък: 249.90лв.

СТРАНИЦА ЗА ШАТРА

Страници за шатра 3Х3М3x3 без прозорци НАЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ: ЗЕЛЕН,ЧЕРВЕН,СИН, БЯЛО,КАМУФЛАЖЕН..

49.90лв.
Без данък: 49.90лв.

СТРАНИЦА И ПОКРИВАЛО ЗА ШАТРА 3 Х 3 МЕТРА

ДОПЪЛНИТЕЛНИ СТРАНИЦА И ПОКРИВАЛО ЗА ШАТРА РАЗМЕР 3 Х 3 МЕТРАНАЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ: ЗЕЛЕН,ЧЕРВЕН,СИН,..

99.90лв.
Без данък: 99.90лв.

ШАТРА С ДВЕ СТРАНИЦИ HERLY 3Х3Х2.5М

Шатра с две странициМатериал: Полиетилен - 110 гр.Свойства: UV 20+ защита, водонепромокаемаРазмери: ..

149.90лв.
Без данък: 149.90лв.
Градински шатри

Шатри и тенти директен внос ниски цени, Поръчай още днес своята градинска шатра 3х3 метра на страхотно ниска цена... Независимо дали става въпрос за сватбено празненство в градината, светски коктейл на открито или за отмора през почивните дни, една градинска шатра и винаги е идеален избор. Различните видове шатри са подходящи за всеки вкус. Те имат различна конструкция и дизайн и това ги прави чудесен избор за всяка градина. Изработени са от висококачествени материали, които са предвидени да издържат на различни атмосферни условия. Различните модели и размери са подходящи за всеки клиент. Също така, шатрите са прекрасно скривалище за градинските ви инструменти по време на проливни дъждове, както и за вас самите, по време на палещите летни жеги.

Доверете ни се при избора на професионалните градински шатри и се погрижете за това винаги да бъдете с един ход пред лошото време. В категорията ще откриете най-разнообразни модели шатри: с лека конструкция и масивни, със и без страници, изработени от различни материали и различни по големина.

Първият фактор, който трябва да вземете под внимание при избора,

е големината на градинската шатра. За да сте сигурни в избора си, е желателно първо да определите местоположението на шатрата, като е желателно покривът ѝ да не опира в клони на дървета и архитектурните елементи на сгради, намиращи се в близост.

Шатрите са евтини и са подходящи за просторни открити градини и мини-паркове. Тъй като обемните платнища образуват просторна и дебела сянка. Предлагат се модели с големина, конструкция и разцветки, съобразени с всякакъв тип терен и вкусови предпочитания. Механизмите са лесно сглобяеми и разглобяеми, коетто позволява лесно преместване навсякъде, където пожелаете.

Нашите градински шатри са продукти със свръхустойчива метална конструкция

която поддържа успешно и най-здравото платнище и това гарантира пълна сигурност срещу разпадане на сглобката, когато под навесът присъстват хора.

Металните скелети се отличават с изключително висока издръжливост на тежест и натиск. Силният вятър или водна маса върху платненият навес, също не биха причинили промяна, повреда, огъване или счупване на метална конструкция. Монтажът на такава сгъваема шатра се случва максимално бързо и лесно. Дори без определен тип инструменти, металните крака се прикрепват с дюбели към почва или твърд асфалт, като разпъват платненият “покрив” върху солидна квадратна конструкция.

Разнообразието от размери създава богатството на избор. Има компактни шатри с размери 2x2 м. 3х3m на ниски цени, които са подходящ избор за балдахин връху малки кътчета в открити пространства или големи платнища. Също така и за импровизиран къмпинг ресторант. А шатрите с масивна и солидна конструкция са предназначени за открити търговски обекти, заведения на открито и декоративна защита при организиране на мероприятия. Просторната квадратура осигурява защита както за голям брой гости, така и за всеки тип градинска мебел.

Освен защита от атмосферни условия, шатрите създават и неповторимо усещане за интимност и уединение.

Цена на една градинска шатра обикновено зависи от множество фактори. Някой от тях: нейният дизайн (затворен или отворен), размерът и качеството на конструкцията. Логично по-скъпите шатри са по-големи,  с повече покривна площ, а освен това конструкцията им е многократно по-стабилна и устойчива на климатични и механични въздействия. Цената се  определя също от качеството на платнището и неговата влагоустойчивост.

Нашият каталог предлага също евтини шатри без метални крака, изградени от платнен навес, поддържан от устойчиви метални профили. Моделът се състои от три стени, подходящи за помещаване на открити павилиони, шоуруми и атракционни сергии.


градински шатри