Външни соларани лампи Cobra

Покажи:
Сортирай по:

10 Броя Соларна LED Лампа 600W COBRA

СОЛАРНА УЛИЧНА ЛАМПА 600W е изцяло автономна и водоустойчива соларна лампа!  През светлата..

219.90лв.
Без данък: 219.90лв.

2БР. УЛИЧНА СОЛАРНА ЛАМПА COBRA 460W

Системата е изцяло автономна, през светлата част на деня се зарежда батерията, а веднага след като с..

129.90лв.
Без данък: 129.90лв.

2Броя LED Соларна улична лампа COBRA, 500W

СОЛАРНА УЛИЧНА ЛАМПА COBRA е изцяло автономна и водоустойчива соларна лампа! Предлага се с мощност н..

79.90лв.
Без данък: 79.90лв.
соларани лампи Cobra

Улични соларни лампи COBRA на цени без конкуренция. Соларните лампи Cobra представляват устройство с интелигентна система за външно соларно осветление. Тя е изградена от най-високоефективни и енергоспестяващи части - сензор, контролер, литиево-йонна батерия, фотоволтаичен панел и осветително тяло. Системата на лампи Cobra е изцяло автономна. През деня високоефективният слънчев панел събира енергия от слънцето. Съхранява я в усъвършенстваната литиева батерия и благодарение на мощните сензори. Те се намират в соларния панел, в момента, в който се стъмни, лампата се включва. Не позволявайте на размера да ви заблуди. Защото тези соларни лампи са точно толкова мощни колкото и големите соларни лампи.

Защо соларни лампи Cobra са толкова специални ще се запитате ?

Предимството идва от разликата между SMD и COB технология на светодиодите, а именно:

  • COB диода консумира в пъти по-малко електроенергия спрямо по-старите SMD диоди;
  • Разполагат с до 8 пъти по-ефективен светлинен лъч и по-малко загуба на светлина;
  • Животътна LED-диодите е сравнително по-дълъг в сравнение с тези от старата технология.

Когато се проектира система за LED осветление със соларна лампа, винаги се прави компромис между количеството на яркостта и продължителността на работа на батерията. С разработването на COB LED технологията в соларните лампи, този компромис вече е го няма.

  • При COB светодиодите, с много ниска мощност, може да се излъчва изключително ярка светлина. В резултат на това, една малка и лека литиево-йонна батерия може да захранва COB LED светлинна система за много по-дълъг период от време.

Предимствата

на соларни лампи COBRA са също тяхната стабилност и дълъг живот. Висока ефективност на светлината произвеждана от соларни лампи Cobra, в съчетание с високи показатели за безопасност; икономия на енергия; защита на околната среда също са от значение. Лампите се монтират изклчително лесно, може да се поставят както на различни видове стълбове, така и на стена.

Соларни лампи Cobra са влагозащитени и подходящи за външен монтаж. Намират широко проложение най-често осветление на пътищата; паркове; градини; вили; външен парки; както и навсякъде, където липсва електрозахранване или има нужда от автономно осветление.

  • Благодарение на вградената си литиево-йонна батерия при пълна липса на слънчева светлина соларна лампа Cobra може да свети до 24 часа в икономичен режим.

 Улични соларни лампи COBRA са снабдени с мощни LED диоди, водоустойчиви и със скоби за лесен монтаж. Повечето модели Cobra разполагат с дистанционно управление, което позволява изключване от разстояние за съхраняване на батерията в периодите, когато лампата не се използва дълго време.  Не са необходими кабели соларни лампи Cobra само се поставят на желаното място. Така че да може да получават дневна светлина, която да зарежда батериите и нищо повече. Ниски цени на соларни лампи Cobra и никакви разходи за електроенергия.


Соларни лампи Cobra имат различни режими на работа и опции, както следва:

 - Опция за светене при засичане на движение – в този случай, соларна лампа COBRA увеличава яркостта на светене, за да осигури допълнително осветление за всеки в района;

 - След 20-30 секунди или когато движението вече не се засича, светлината се изключва, за да се спести енергия.

Тази интелигентна функция позволява на соларната лампа Cobra да спестява енергия, когато никой не е в обхват и няма необходимост от светлината. Kоето значително удължава времето ѝ на работа.

Ние сме едни от малкото доставчици на оригинални соларни лампи Cobra, когато поръчате соларна лампа от нас вие получавате освен бърза и сигурна доставка и пълна дву годишна гаранция.

Параметрите изписани в описанието на всяка соларна лампа са реални от отговарят на продукта, който ще получите. С избора си на външни лампи от нас вие избирате качество и дълготрайност.


лампи Cobra