СТЕЛКИ

Вашата количка е празна!

Стелки за кола

Стелки за коли, мокетени стелки, гумени стелки универсални стелки на страхотни цени. Е да в днешно време не са само аксесоар, а незименна част от оборудването. Стелките са предназначени да предотвратяват проникването на влага и мърсотия и улесняват почистването. Освен това създават усещане и за комфорт, тъй като намаляват до известна степен шума. Стелките се предлагат в най-различни форми и материали. Те могат да са снабдени с шипове или канали за улавяне на мръсотия и вода.

Нашите продукти защитават покритието от прах и мърсотии, естетични са, нямат неприятна миризна и са устойчиви на износване.

Има различни видове стелки и те се различават по няколко признака:

  • според мястото им на поставяне биват:
  • предни или задни
  • стелки за багажник - Предназначението на багажника на всеки вид автомобил е в него да се пренасят обемисти, често мръсни предмети. Затова е много важно покритието на пода на багажника, за да остане по-дълго чисто товарното помещение. За да се случи това, ние Ви предлагаме  и специализирани стелки за багажник за автомобили, бусове, ванове, камиони, които в зависимост от материала за изработване са мокетни, полиуретанови и гумени. Напълно повтарят контура на багажника и имат страничен ръб в зависимост от модела. При стелките за багажник на кола може да се избира между модели без покритие против плъзгане или модели  с покритие, които осигуряват по-добра стабилност на предметите, поставени в багажника.
 
  • Според предназначението си могат да бъдат: универсални или специфични
- Универсални, които са подходящи за различни видове автомобили, те са по-евтини и понякога се налага да се изрязват, за да напаснат - Специфичните са изработени за конкретна марка и модел на автомобил, пасват идеално на купето и се закрепват по-лесно
  • Според материала са:
*мокетни, които са изработени от синтетични влакна и са едно, дву или трислойни и също са универсални или специфични *гумени, които са изработени от каучук и са по-здрави от мокетните. Те са едни от най-предпочитаните. Предпазват добре пода на автомобила от влага, прах и мръсотия и са особено подходящи за есента и зимата. При тях също имаме универсални и специфични модели. Те от своя страна биват тип леген, плоски и релефни. *3D стелките са с текстилна горна част и гумена основа *стелки Eva. Тези стелки са нов продукт и се изработват от разпенен полимер в богата цветова гама. Когато се избират стелки, трябва да се вземат под внимание климатичните условия, при които ще се ползват. Като за лятото са по-подходящи мокетните, а за сняг, дъжд и кал, препоръчителни са гумените стелки.

Закрепването на стелките гарантира и безопасността при шофиране.

Много важно  е стелката на шофьорското място да е закрепена здраво, за да не се измества и да не пречи при шофиране. В нашия онлайн магазин можете да намерите класически и универсални мокетени, гумени и стелки за багажник. Предлагаме Ви  избор и търсене по марка, което много ще Ви помогне да изберете точния продукт за Вашата кола. Предлагаме Ви удобен начин за плащане и  доставка, а при нужда, межем да Ви помогнем с избора и винаги сме отворени за общуване с Вас.