2 БРОЯ ДЖОЙСТИК Dualshock 4

2 БРОЯ ДЖОЙСТИК Dualshock 4

2 БРОЯ ДЖОЙСТИК Dualshock 4


Безжичният контролер  DualShock4 съчетава нови иновативни функции, за да осигури по-голямо удоволствие от играта. Тя ще ви запознае с нов начин на игра с интуитивно проектираните и стратегически поставени контроли. Тези атрибути включват тъчпад, с който може да се кликва, светлина и много други.

Можете също така да споделяте постиженията си с други хора чрез бутона Share на контролера. Контролерът DualShock 4 може да бъде стартиран чрез свързване към вашата система или чрез използване на стандартно USB micro USB зарядно устройство. Контролерът е ергономично проектиран и има черно покритие.

Новият контролер се предлага с изключително чувствителен сензор six-axis и touchpad, разположен на върха, който дава нови начини за игра и взаимодействие с игрите.
Просто кликнете върху бутона SHARE, за да споделите своята победа с приятелите си - сканира последните минути от играта, маркира и продължава играта - видеото ще се зареди, докато играе
Сега сензорът за движение е включен в контролера.
Атмосферата ще бъде съвършена от допълнителните звукови ефекти на вградения високоговорител или комплекта слушалки, които ще ви позволят да разговаряте с приятелите си.
Формата на бутоните L2 / R2 и L3 / R3 е подобрена за повишена точност.
  • Преглеждания: 2561
  • Код на продукта: 5253
  • Наличност: На склад
  • 109.90лв.
  • Без данък: 109.90лв.

Етикети: БРОЯ, ДЖОИСТИК, dualshock, Яки, джаджи ДЖОЙСТИК За, него