3БР. УЛИЧНА СОЛАРНА ЛАМПА COBRA 400W С 3 БРОЯ СТОЙКА

3БР. УЛИЧНА СОЛАРНА ЛАМПА COBRA 400W С 3 БРОЯ СТОЙКА
  • Пакет 3бр. Улична Соларна лампа Cobra с 3бр.стойка от ново поколение! Системата е изцяло автономна, през светлата част на деня се зарежда батерията, а веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорите за светлина, които са в соларния панел. Соларната улична лампа е интелигентна система за външно осветление, която интегрира най-добрите енергоспестяващи части – фотоволтаичен панел, осветително тяло, сензор, контролер и литиева батерия, всичко това в една кутия. През деня високоефективният слънчев панел събира енергия от слънцето и я съхранява в усъвършенстваната литиева батерия. През нощта мощният светодиод автоматично ще се включи, за да осигури светлина. Опция за светене когато се установи движение, COB ще увеличи яркостта, за да осигури изобилие от допълнително осветление за всеки в района.


След 20-30 секунди или когато движението вече не е открито, светлината ще се изключи, за да спести енергия. Има опция за насторйка и за постоянна осветеност.


Тази интелигентна функция позволява на соларната лампа, захранвана от слънчева енергия, да спестява енергия, когато никой не е в обхват и няма необходимост от светлината, което означава много по-дълго време на работа, отколкото бихте очаквали от подобно соларно осветление. 


Предимства:


добра стабилност

дълъг живот на батериите

висока ефективност на светлината,от COB диода и лупата

лесен монтаж и поддръжка,

високи показатели за безопасност,

икономия на енергия и защита на околната среда.

икономично и практично предимство.

Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, външен паркинг, както и навсякъде, където липсва електрозахранване или има нужда от автономно осветление.


Характеристики:


COB мощност – 400W

Батерия – Li-ion

Височина на монтиране – 3-5m (препоръчителна)

Разстояние между стълбовете(стени) – 10-12m

Защита – IP65

Цвят – 6000 К

Комплекта включва:


3бр. Соларна лампа 400W

3бр. Дистанционно управление

3бр.Стойка с крепежи


  • Преглеждания: 3872
  • Код на продукта: 5309
  • Наличност: На склад
  • 129.90лв.
  • Без данък: 129.90лв.

Етикети: 3БР., УЛИЧНА, СОЛАРНА, ЛАМПА, cobra, 125w, БРОЯ, СТОЙКА, Осветление 400w Соларни, лампи