5 БР. ПО 800W СОЛАРНА УЛИЧНА ЛАМПА

5 БР. ПО 800W СОЛАРНА УЛИЧНА ЛАМПА

5 БР. ПО 800W СОЛАРНА УЛИЧНА ЛАМПА

СОЛАРНА УЛИЧНА ЛАМПА COBRA е изцяло автономна и водоустойчива соларна лампа! 

Предлага се в 3 вида мощност на осветлението: 800 вата! 

През светлата част на деня батерията се зарежда, като веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорна клетка за външна осветеност, които са в соларния панел. 

Соларната улична лампа е интелигентна система за външно осветление, която интегрира най-добрите енергоспестяващи части – фотоволтаичен панел, осветително тяло, сензор, контролер и литиева батерия, всичко това в една кутия. 

Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж за осветление на: пътища, паркове, градини, вили, къщи, дворове, външен паркинг, както и навсякъде, където липсва електрозахранване или има нужда от автономно осветление

През деня високоефективният слънчев панел събира енергия от слънцето и я съхранява в усъвършенстваната литиева батерия.

През нощта мощният светодиод автоматично ще се включи, за да осигури светлина.

Опция за светене когато се установи движение, COB ще увеличи яркостта, за да осигури изобилие от допълнително осветление за всеки в района.

След 20-30 секунди или когато движението вече не е открито, светлината ще се изключи, за да спести енергия.

Тази интелигентна функция позволява на соларната лампа, захранвана от слънчева енергия, да спестява енергия, когато никой не е в обхват и няма необходимост от светлината, което означава много по-дълго време на работа, отколкото бихте очаквали от подобно соларно осветление.

Моделът който предлагаме е снабден със 156 COB диода. Те за разлика от LED и SMD диодите, излъчват много по силна светлина за смяна на по-малко консумация на енергия което определено ги превъзхожда. Лампата е с вградена литиево йонна акумулаторна батерия с напрежение от 5.5 V. 

Снабдена със соларен панел от мощност 1.5 W. Продуктът има вграден сензор за движение, който се активира при засичане на движението. Той засича обекта на разстояние до 5 метра. Тази функция на лампата спомага за по-ниска консумация на енергия, тъй като лампата започне да свети по силно при засичане на определен обект. Снабдена е с три режима на работа, като можете сами да изберете коя да бъде активна. Соларната LED лампа е лесна за поставяне, с монтаж предназначен за стена. 

Ще ви е необходимо само една отвертка, всичко друго е включено в комплекта. Соларната лампа е водоустойчива, така че без проблем може да бъде използвана и през зимата.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Вид продукт: Соларна лампа;

Тип монтаж: На стена;

Материал: Пластмаса;

Цвят: Черен;

Мощност:800W

Вид крушка: LED;

Вид диоди: COB;

Брой диоди: 156;

Захранване: Акумулаторна батерия;

Напрежение: 5.5 V;

Соларен панел: 1.5W;

Сензор за движение;

Разстояние на активиране: 5 метра;

Влагозащитен: IP65;

С три режима на работа;

Икономия на енергия;

Лесен монтаж;

Икономично и практично предимство;

Ергономичен дизайн;

Размери на лампата(сглобена): 540* 148 мм;

Размери на основата(2те части): 160* 70 мм;

Тегло: 525.5 гр.

  • Преглеждания: 20479
  • Код на продукта: 5311
  • Наличност: В наличност
  • 129.90лв.
  • Без данък: 129.90лв.

Тагове: БР., ПО, 800w, СОЛАРНА, УЛИЧНА, ЛАМПА, Осветление Соларни, лампи, 2022, Промо, цени, до, -60 Камери, , соларни, градина 2023