Акумулаторен Саблен Прав трион WERSTIL, пълен комплект

Акумулаторен Саблен Прав трион WERSTIL, пълен комплект - Инструменти

Акумулаторен Саблен Прав трион WERSTIL, пълен комплект (Код: 5156)

Саблен трион ще ви е много полезен когато правите ремонти изискващи рязане на пластмаси, изтръгване на прозорци и врати, и освобождаване на отпадните материали по ръбовете . Когато имате нужда от бързо разрязване на тръби, всякакъв вид кутии, саблен трион с правилното острие е най-добрият инструмент за бързото свършване на задачата. Сабленият трион е вашият компактен и елегантен разрушител, който ще ви освободи нужното пространство, за да започнете работа.

Акумулаторен прав трион WERSTIL разполага с електронна спирачка на двигателя.Мощен и мобилен електроинструмент.Ход с дължина от 28.6 мм дава възможност за максимална дълбочина на рязане 250 мм.Бърза и лесна смяна на режещия нож, поради механизъм SDS ресурс на предпазва акумулатора от претоварване, прегряване и дълбоко заустване.Правият трион е предназначен за рязане на почти всички материали, като дърво, метал, камък.Настройка за скорост на два етапа, за различни материали.Без мемори ефект - батерията може да се зарежда независимо от състоянието на зареждане по всяко време, без да се уврежда клетките.Доставя се с комплект  със зарядно и два броя батерии.


Технически параметри:


Напрежение 36v

Капацитет на акумулатора: 5.0Ah

Вид батерия XR Li-ion

Отдавана мощност 1200w

Обороти 0-3000

Ход нa ножа 28.6 mm

Дължина 425 mm

Височина 195 mm

  • Преглеждания: 696
  • Код на продукта: 5156
  • Наличност: В наличност
  • 109.90лв.
  • Без данък: 109.90лв.
Поръчка с един клик

Тагове: акумулаторен, саблен, прав, трион, werstil, пълен, комплект, инструменти Акумулаторен, Саблен, Прав, Инструменти