Детска количка с дистанционно вървяща по стени и тавани

Очакван Детска количка с дистанционно вървяща по стени и тавани

Невероятна, магическа играчка неподвластна на земното притегляне и Закона за гравитацията!!!

Завладяваща визия и дизайн, футуристични форми на спойлерите и калниците, точно като за кола, която не се спира дори когато се наложи да тръгне по стените или тавана.

Този автомобил роднина на „БатМобил”, ще очарова всеки един малчуган, със своята бързина и маневреност. Благодарение на уникалният си дизайн, колата може да се движи безпроблемно, както по пода, така и върху вертикални гладки повърхности, дори и по таван.

Управлението става чрез дистанционен джойстик с инфрачервена връзка, управляващ движението напред и назад, както и завиването наляво и надясно на играчката. Зареждането на батерията на колата става чрез кабел, който е прибран в специален отсек на дистанционното управление. Бързината и меневреността на  антигравитационният автомобил е изключителна, дори и върху стени, витринни стъкла  и много гладки тавани.


Упътване за работа:


*Използвайки ключето с 3 позиции на задната част на автомобила изберете основата, върху, която ще се движите – под (floor), стени/таван (wall) или изключено. След това с помоща на дистанционното управление и джойстиците за „посока” и „завиване” изберете посоката на движение на антигравитационната кола. 

Стените и тавана трябва да са достатъчно гладки за да „залепне” автомобила върху тях. Идеална повърхност за целта са стъклата на прозорците.


Описание:


*автомобил с вградена вакуумна система за движение по стени и тавани;

*кабел от джойстика за зареждане акумулатора на количката;

*вградена акумулаторна батерия във колата;

*дистанционно управление (джойстик) с инфрачервена връзка, захранвано с 6 батерии размер АА, 1,5V – не са включени в доставката и специален отсек за кабел, с който се зарежда количката;

*количките са в различни цветове - подбор на случаен принцип;

  • Преглеждания: 4049
  • Код на продукта: 5004
  • Наличност: Очакван
  • 34.90лв.
  • Без данък: 34.90лв.
Поръчка с един клик