Градински инструмент за връзване

Градински инструмент за връзване - За дома

Градински инструмент за връзване (Код: 5131)

Този нов тип машина за подвързване с пластмасово тиксо като свързващ материал и телбод за фиксиране на тиксото. Можете да го управлявате само с една ръка. Той е лесен за работа и удобен за носене, работи с висока ефективност и не би навредил на растението. Този уред е нужен на всеки майстор лозар и ще влиза в употреба дълго време. 

Използва се за връзване на различни видове растения. Може да се използва за връзване на лозя, домати, чушки, краставици и други. Повишава ефективността и скоростта в сравнение с ръчното обвързване.


Широко приложение: Лентата и телбодът могат да се използват за различни видове растения, като грозде, домати, краставици, чушки, цветя и растителни клони

Лесен за работа: Първо извадете лентата и поставете клона в нея, натиснете и освободете свързващото устройство.

Регулируема ширина: Ширината на отвора може да се регулира по всяко време, в зависимост от ширината, от която се нуждаете, което прави работата по-лесна.

Изработен от неръждаема стомана

Можете да завържете 3-4 пъти повече растения, отколкото ръчно.

Машината за връзване тежи само 0,5 кг.

Използва се заедно с лентата за свързване и скобите.

Той може да поправи счупване в растения, като домати, краставици, грозде, цветя и т.н.

Това свързващо устройство е нов, модерен модел, който използва пластмасова лента като свързващ материал и скоби за фиксиране на растения и зеленчуци.

Може да се използва с една ръка. Устройството за обвързване е лесно за експлоатация и удобно, високо ефективно и не влияе на растението.

Как да използвам:


Стъпка 1: Внимателно затегнете дръжките, острата кука ще отстрани лентата от устройството за освобождаване на лентата, след което лентата ще бъде увита.

Стъпка 2: Внимателно притиснете лентата към стъблото на растението и подпрете клона, за да го увие, след това затегнете дръжката докрай, скобата захваща лентата.

Поддръжка на устройството


Добавете смазочно масло към всяко съединение, което уредът е използвал дълго време.

Включен пакет:


 машина за подвързване

 скоби

 Ролкa за връзване

  • Преглеждания: 12728
  • Код на продукта: 5131
  • Наличност: В наличност
  • 44.90лв.
  • Без данък: 44.90лв.

Тагове: градински, инструмент, за, връзване, за, дома Градински, За