ЛЕТЯЩ МИНЬОН - ХЕЛИКОПТЕР

ЛЕТЯЩ МИНЬОН - ХЕЛИКОПТЕР

Любимите на много деца (и възрастни) герои от анимационния филм «Аз, проклетникът» станаха идеален образ за създаването на много играчки. Яркият и вълшебен летящ миньон гарантирано ще зарадва както децата, така и техните родители.

Тази играчка има уникален принцип на действие. Летящият миньон се издига нагоре когато под него се поднесе ръка или някакъв предмет. Миньона – хеликоптер има вграден инфрачервен датчик в краката си, който му позволява да реагира на обкръжаващите го предмети. Съвременните деца рядко могат да бъдат удивени с играчка, но този необикновен летящ миньон за дълго ще задържи тяхното внимание.

Особености:

- Просто управление

- Максимално време на полет около 10 минути.

- Удобно зареждане. Може да се зарежда от всеки USB порт. Миньона е изработен от здрава пластмаса, която го предпазва от счупване при падане и удари.

- Размери - височина/размах на перките в полет, 13/14 см

-жълто с червено,спайдермен

Кратка инструкция:

Разопаковайте играчката. Ако играчката е напълно разредена, включете USB кабела (време за зареждане 25-30 мин.) След като се зареди включете миньона  от копчето ON/OFF в положение ON. Когато перките се завъртят просто пуснете миньона да лети. Миньона ще полети нагоре, после ще започне да се снижава, поднесете под него ръка или предмет и той отново ще се издигне нагоре.

  • Преглеждания: 2315
  • Код на продукта: 2182
  • Наличност: В наличност
  • 24.90лв.
  • Без данък: 24.90лв.
Поръчка с един клик