LiveCam външна Wifi охранителна камера Full HD

LiveCam външна Wifi охранителна камера Full HD

LiveCam външна Wifi охранителна камера Full HD подходяща за външни помещения на открито. Водоустойчива и прахоустойчива! Снабдена със сензор за движение, двупосочно аудио и инфрачервено нощно виждане! Тази камера е перфектния пазач за вашия имот или офис! Най-добро решение по отношение на ЦЕНА-КАЧЕСТВО!


Видеонаблюдението се извършва през приложение на телефона( Напълно безплатно за Android и iOs).Цялата процедура по свързване е доста улеснена и отнема около 3 до 5 минути. В комплекта са включени инструкции за инсталацията на камерата.


Технически спецификации:


2.4 GHz WiFi връзка с камерата от всяка точка на света.

Управление на камерата от телефон, таблет или компютър.

1080p Full HD, 3 Мегапиксела.

Двупосочно Аудио.

Получаване на известия при детекция на движение и звук.

Нощно виждане до 20 метра с вградени 4 LED светлини и 2 IR Светлини.

Слот за микро SD карта до 128 GB за записване на картина и звук.

Лесна инсталация с инструкции на български език.  Работи с приложенията „YCC365 Plus“ и „YCC365“

WiFi 2.4GHz

Иновативността при камерата LiveCam е възможността да се свърже без кабели към интернет чрез WiFi. Това прави камерата лесна за употреба и много подвижна. След като камерата е настроена към WiFi вие можете да я наблюдавате от всяка точка на света по всяко време.


Двупосочно Аудио

 Камерата LiveCam има вграден микрофон и високоговорител. Това ви позволява да чуете какво се случва, както и да осъществявате разговор директно през камерата. Това е изключително полезно при използването на камерата LiveCam за наблюдение на офис среда, домашни любимци и деца. 


Известия при Движение и Звук

 Камерата LiveCam разполага с технология за засичане на движения и звук и при засичането им ви изпраща известия (Push Notifications) директно на вашият мобилен телефон. По този начин можете да реагирате на мига и да видите какво се случва в реално време там където е вашата камера. 


Инфрачервено нощно виждане

Нощното виждане при камерата LiveCam се осъществява благодарение на вградените инфрачервени светодиоди (IR LED) които излъчват инфрачервени лъчи и спомагат видимостта в среда с ниска или липсваща светлина. Нощният режим се включва автоматично и картината е черно-бяла с видимост до 20 метра.


Комплекта съдържа: 1 бр. Wifi камера, адаптер, крепежни елементи.


Гаранция 24м.

  • Преглеждания: 3531
  • Код на продукта: 5444
  • Наличност: В наличност
  • 79.90лв.
  • Без данък: 79.90лв.

Тагове: livecam, външна, wifi, охранителна, камера, full, ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ