ПРОФЕСИОНАЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА БОЯДИСВАНЕ PAINT ROLLER

ПРОФЕСИОНАЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА БОЯДИСВАНЕ PAINT ROLLER


Няма нищо по хубаво от идеално боядисана стая, която вие с двете си ръце сте я направили такава! Боядисването обаче е много уморително, трудно и обикновено създава страшна бъркотия след себе си, защото боята винаги капе от валяка и четката. Когато не разполагате с най-добрият инструмент за тази работа, боядисването се превръща в мръсно, стресиращо действие

НО, днес е хубав ден, защото на пазара има продукт, който ще направи животът Ви, домът ви и конкретно това действие по-лесни! Запознайте се с валяка за боядисване Paint Roller. 

 

Paint Roller Ви помага да боядисвате по-лесно, по-бързо и без мръсотия. Сега вече всеки може да боядисва като професионалист, без капки и пръски по целия под! Просто напълнете Paint Roller с любимата си боя, сложете капачето и действайте като истински майстори!

 

Валяка за боядисване Paint Roller смесва и разпределя боята с прецизността на машина, равномерно и без усилие от Ваша страна. Повърхността от фини влакна осигурява всеки път невероятен завършек за кратко време! Тавани и стени, които биха отнели часове, сега ще ви костват двойно по-малко време с Paint Roller.

 

Друг важен аспект от боядисването са ръбове и довършителните линии. Трябва да боядисате около ключовете за осветление, контактите и прозорците. Затова имаме Paint Roller! Просто го напълнете с боя, затворете капака и боядисайте до самия ръб с увереност и прецизност, без да е необходимо облепяне! Платнената външна повърхност осигурява всеки път невероятен завършек! А за всички онези труднодостъпни места, в комплектът е включенo дълго приспособление за боядисване зад радиатори. Не трябва да сваляте радиатора, за да боядисате стената зад него! С Paint Roller можете да достигнете до най-тесните ъгълчета. Всички аксесоари към Paint Roller притежават същата модерна технология за същият професионален завършек!

 

Целият този комплект валяци ще Ви бъде напълно достатъчно, за да боядисвате като истински професионалист!

 

A почистването е толкова лесно. Просто ги поставете под течаща вода, докато от тях започне да тече чиста вода. 

 

С Paint Roller ще боядисвате бързо, лесно и прецизно!


Комплектът съдържа:

- 1 х валяк за боядисване Paint Roller;

-1х малък валяк за боядисване Paint Roller;

- 1 х Paint Roller съд за боя;

- 1 х Paint Roller за боядисване зад радиатори и ъгли;

- 1 х кана за наливане и смесване.

- 1 x дръжка


  • Преглеждания: 42610
  • Код на продукта: 4489
  • Наличност: В наличност
  • 19.90лв.
  • Без данък: 19.90лв.
Поръчка с един клик