Робот прахосмукачка XIMEI SMART ROBOT

Робот прахосмукачка XIMEI SMART ROBOT

Робот прахосмукачка XIMEI SMART ROBOT


Въпреки че модерният ритъм на живот оставя все по-малко време за поддържане на реда, модерните технологии идват на помощ: през последните години почистващите роботи се превърнаха от фантастични герои в ежедневни помощници.


Докато вършите работата си, роботът работи тихо, поддържайки чистота в къщата. Миниатюрните размери на устройството му позволяват да проникне в труднодостъпни места, да отстрани праха под леглата и канапетата, зад шкафовете и под масите. Също така, скромният размер ви позволява да не се притеснявате от факта, че електронният почистващ препарат ще заема много място - тези роботи са по-малки от прахосмукачките.


Всичко, от което се нуждаете, е да включите интелигентното устройство и прахосмукачката автоматично се настройва към всяка подова настилка, независимо дали е плочка, паркет, линолеум.


Наличието на "виртуална стена" ще спомогне за по-безопасното почистване. Достатъчно е да поставите сензора на правилното място и прахосмукачката не преминава границата на почистената стая.


Размери: 23 х 6,2 см

Напрежение: 6V

Мощност: по-малко от 500 вата

Турбо четка: +

Материал: пластмаса

Живот на батерията: 2 часа

Обем на събирателя на прах: 0.6-1 l

Ниво на шума: не повече от 50 dB

Капацитет на батерията: 1200 mAh

Тегло на продукта: приблизително 580 g

Включени: USB инструкция за зареждане

  • Преглеждания: 1562
  • Код на продукта: 5010
  • Наличност: В наличност
  • 29.90лв.
  • Без данък: 29.90лв.
Поръчка с един клик