Kамера с вграден соларен панел и мощна батерия

Kамера с вграден соларен панел и мощна батерия

Kамера с вграден соларен панел и литиево-йонна Li-ion батерия, няма нужда от електричество, кабели или адаптери. С вградената Li-ion батерия, която се зарежда от соларен панел, тази IP камера е изключително лесна за инсталации и употреба.


Соларният панел може да бъде демонтиран от камерата и поставян на място с по-голям достъп на светлина!!!


Камерата е перфектна за места с липса на електричество. Приложенията са много: входове и изходи на сгради, рибарници, ферми, строителни площадки, овощни градини и всички места, на които няма електричество, а желаете да бъдат наблюдавани.


Индуктивната светлина на камерата светва веднага, когато човек влезе в обсега и. Това става от 2 Led светлини по 0,75W всяка.


Камерата разполага с 2-ва мощни инфраред диоди, които осветяват нощно време до 10м. Всеки диод по 0,5W.


Камерата е снабдена със слот за карта памет TF до 128GB , на която записвате видеоинформацията. Една 64GB карта може да бъде използвана около 30 дена (около 9000 видеа по 30 секунди) всяко видео може да бъде качено на облак. След, като картата се напълни автоматично, стартира се презапис по хронологичен ред.


Камерата се управлява с приложение, с което можете да променяте голям набор от настройки.


Основни настройки:


Аларма (с ниво на чувствителност)


Запис (продължителност и големина на видео файл)


Pan -Tilt функции (355° хоризонталена and 120° вертикална ротация)


Скорост на въртене 55°/с хоризонтална ,40°/с вертикална


Камерата записва и видео със звук


i-CAM + апликация.


Има вградени микрофон и поддържа двупосочно аудио


Чрез приложението, заснемате снимки или видео изображение с висока резолюция.


При гледане в реално време имате възможност чрез приложението да правите запис на това, което виждате или да направите снимка, която се записва на телефона ви, а при задействане на сензора за движение се записват на TF картата. Приложението ви осигурява отдалечен достъп с, който можете да изтеглите файлове със записано видео.


Нивото на влагоустойчивост е IP65. С елегантен дизайн и лесна инсталация, камерата е идеална да се използва, както за ловна камера така и за охрана.

  • Преглеждания: 8847
  • Код на продукта: 5387
  • Наличност: В наличност
  • 149.90лв.
  • Без данък: 149.90лв.

Тагове: kамера, вграден, соларен, панел, wifi, , 3mpx, , ptz, въртяща, Камери, , соларни, лампи, градина, 2022 мощна, батерия