Соларна лампа 66 LED, ротационна, със сензор за движение YT-66

Соларна лампа 66 LED, ротационна, със сензор за движение YT-66

Прожектор YT-66 сензорен външен прожектор със соларен панел и дистанционно управление Външен сензорен прожектор със соларен панел и дистанционно управление UT-66 LED лампа 66SOV, соларна, със сензор за движение, с дистанционно управление осветление на двора на входа на къща, веранда, вход към гаража, осветление на фасади, огради и др. Сега няма кабели, няма такси за електричество ... Лампата е водоустойчива, не е нужно да се притеснявате за работата й в дъждовни дни. Преди употреба е необходимо да заредите лампата за 6 часа на слънце. Включете лампата (бутон на предния панел). С помощта на соларния панел вградената батерия ще се зарежда автоматично под слънчева светлина през деня. С настъпването на тъмнината сензорът за здрач автоматично ще включи работното състояние на лампата и ще я изключи на зазоряване. За да включите лампата, натиснете и задръжте бутона на предния панел за 3 секунди.

3 режима на работа

1. Натискане на един бутон: 50% приглушена светлина. Когато човек влезе в обхвата на сензора за движение, той се включва на пълна яркост от 100%. Когато напуснете зоната на покритие на сензора, той се връща обратно в светлинен режим. 50%

2. Натиснете бутона втори път: светлината ще се изключи. Когато човек влезе в обхвата на сензора, той светва с пълна 100% яркост. След излизане от обхвата на сензора, светлината се изключва напълно.

3. Трето натискане на бутона: постоянна светлина 70%. Той ще бъде включен през цялото време и автоматично ще се изключи след 5 часа.

Дистанционно управление: Режими за включване/изключване

Таймер за заспиване 5 часа

Характеристики: Светодиоди: 66COB Соларен панел: 5.5V, 360mA Батерия: 3.7V, 1200mAh Светлина: 450 лумена Обхват на сензора за движение: 3-5m Време Време за работа: 8-12 часа Зареждане време: 6 часа (на слънце) Степен на защита: 165 Материал на корпуса: ABS пластмаса Забележка Инсталирайте соларния панел така, че да получава възможно най-много слънчева светлина през светлата част на деня

  • Преглеждания: 893
  • Код на продукта: 6053
  • Наличност: На склад
  • 34.90лв.
  • Без данък: 34.90лв.

Етикети: Соларна, лампа, led, , ротационна, , със, сензор, за, движение, yt-66, Осветление Соларни, лампи