Тример за подстригване и оформяне

Тример за подстригване и оформяне

Оформянето на стилна и интересна мъжка прическа, е напълно възможно с този тример, който може да ви осигури професионален резултат дори в домашни условия.Тримерът е подходящ да се използва в салони за постригване, както и в домашни условия, като с него може да оформите различни фигури в пострижката, което ще ви осигури по – стилно и интересно излъчване. Освен за оформяне на косата, тримерът ще ви помогне да поддържате своите бакенбарди, брада и мустаци, което е задължително за доброто излъчване на всеки самоуважаващ се мъж. Неговият режещ нож е напълно обезопасен и предпазва от порязвания, осигурявайки ви максимален комфорт при използване. 


ДИЗАЙН:

Тримерът има стилен мъжки дизайн, който същевременно с това, е и удобен при използване. Дръжката е цилиндрична, в черен цвят, като по нея има релеф и миниатюрни набраздявания, което спомага за нейната устойчивост в ръката и предотвратява приплъзване по време на използване. Тримерът е с компактни размери от 3,3 см х 15 см, което ви дава възможност да го използвате по време на пътуване и почивка, за да поддържате своя външен вид навсякъде и по всяко време. Тримерът получавате със стилна черна кутия за съхранение, която  може да използвате удобно при пътуване или след употреба. Елегантен и луксозен дизайн, в красива опаковка, който е подходящ за подарък и със сигурност няма да разочарова своя получател.


КАК ФУНКЦИОНИРА:

Сдвоете слушалките с вашето желано устройство и използвайте бутоните за управление, които са разположени от двете страни, за да навигирате. Слушалките са изключително лесни за употреба, те използват технологията включваш и използваш /plug and play, няма нужда от инсталиране на драйвери и приложения. Единственото с което трябва да се съобразявате е техния обхват от 10м, на който трябва да остане вашето устройство за да се поддържа комуникацията между двете, без да има прекъсване.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Електрически тример;

Цвят- Черен;

Захранване- 3,7 V;

Адаптер- 5 V⎓1000 mA;

Зарядна мощност- 3 W ;

Време за зареждане- 2 h ;

Размер - 3,3 см х 15 см.

 

ГАРАНЦИЯ:24 МЕСЕЦА


  • Преглеждания: 11783
  • Код на продукта: 5211
  • Наличност: В наличност
  • 29.90лв.
  • Без данък: 29.90лв.

Тагове: Тример, за, подстригване, оформяне, Подаръци